Wednesday, October 14, 2009

Nödlösning

Det är inte första gången jag stickar något som i slutändan visar sig bli för litet! Gaah...kul är det inte. Den här gången var det noga genomtänkt, trodde jag. Jag har blandat olika beskrivningar och jag vet att jag stickar ganska hårt så därför valde jag att lägga upp antal maskor för 2år. Min flicka är lite drygt 1år, det borde ju bli bra tänkte jag. Men icke...

Sprundet blev inget vidare heller som synes. Den ena delen är för lång och det gör att den bubblar sig när man knäpper knappen. Slarvigt! Den kunde ha blivit bra på en gång, men istället blev den stackars klänningen slängd i ett hörn. Jag blir så besviken när det händer!
Men skam den som ger sig! Så mycket tid som jag har lagt ner på denna, något måste det ju gå att göra. Sprundet får jag nog göra om helt, men det är ju inte så mycket. Sen kom jag faktiskt på att det kanske går att sticka någon form av kil, som sedan sys i sidorna.. Mmm...det kan nog ordna sig till slut i alla fall.


2 comments:

Blenda said...

Vilken jättefin klänning, underbara färger! Jag gillar dina kreationer överhuvudtaget, tycker det är vackert med rena linjer och fint formspråk som du har! Fint, helt enkelt!
Hälsningar Blenda

Tvärslå said...

Nyfiken på om du ska på julmarknad i år ?
Jag vill komma och titta på dina saker :)